avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua aș dorii niște informații am găsit o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua aș dorii niște informații am găsit o bicicletă ...

Bună ziua aș dorii niște informații am găsit o bicicletă de copii era afară pe stradă și am luat-o și după un timp a venit un om la mine și mi-a dat un pumn în gură sunt și bolnav de epilepsie am și cu capu puțin ce aș putea face vă rog niște informații dar nu trebuia să mă lovească trebuia rezolvat frumos nu cu lovituri ce ziceți mia făcut și poză domnul cu telu
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2024
Croco5, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:54, 30 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Faceti reclamatie la politie pentru lovire.Oricum,nu trebuia sa luati bicicleta pentru ca nu va apartinea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa fie/exista o strada in mijlocul orasului care nu exista ... Olga321 Olga321 Poate sa fie/exista o strada in mijlocul orasului care nu exista in nomenclatorul stradal al municipiului orasului? Consiliul local mia raspuns asta dar nu a ... (vezi toată discuția)
Lovituri si alte violente Trebastalh22 Trebastalh22 Buna seara! In data de 19.11.2019 la ora 21:30 tatal meu aflanduse in deplasar cu bicicleta a afost lua t prin surprindere de doi indivizi cunoscuti. Si la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o problema si nu stiu cum sa o rezolv legal. acum ... Noria Noria Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv legal. Acum ceva timp am gasit presul de la usa apartamentului plin de apa murdara care mi-a intrat si pe ... (vezi toată discuția)