avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Poate sa fie/exista o strada in mijlocul orasului care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Poate sa fie/exista o strada in mijlocul orasului care nu exista ...

Poate sa fie/exista o strada in mijlocul orasului care nu exista in nomenclatorul stradal al municipiului orasului?
Consiliul local mia raspuns asta dar nu a spus cine este responsabil de strada.
Acolo este trotuarul blocat si politia locala face nimic ca acolo parcheaza masinile private de politia rutiera.
Asa cred ca este vrajeala raspunsul.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 03:07, 29 Aprilie 2025
Posibil. Chiar si asa, atunci cind faceti reclamatia, catre primarie (nu catre CL) , atasati poze printate pentru a ajuta primarul sa identifice. Daca nu va raspunde primaria, incercati la un ziar local.
"Reclama" e sufletul comertului si o imagine face mai mult decit 1000 de cuvinte.
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2025
latka, utilizator
la cadastru se poate afla sau omul normal nu primeste raspuns de acolo?
Tot nu înțeleg ce contează numele străzii, toate sunt în administrarea primăriei, ea răspunde.
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2025
latka, utilizator
Eu inteleg ca strada apartine unui "sat", daca nu apartine orasului unde este strada. Nu e logic dar asa e raspunsul. In tara asta nu raspunde nimeni daca legea nu se aplica la toti.
În mijlocul unui oraș aveți un sat ?!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cine este responsabil daca trotuarul este blocat in ... Alexateo1 Alexateo1 Buna ziua, cine este responsabil daca trotuarul este blocat in totalitate de masinile care parcheaza ilegal? Sesizari la politie locala, rutiera si primarie ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)