avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am avut un credit la BRD pe care nu l-am achitat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am avut un credit la BRD pe care nu l-am achitat integral . Creanta ...

Am avut un credit la BRD pe care nu l-am achitat integral . Creanta a fost cedata catre Kruk . Am achitat integral creanta, dar in acelasi timp si firma de asigurare a inaintat catre kruk aceeasi creanta . Este corect sa achit de 2 ori aceeasi creanta ?
Nu, dar depinde ce asigurare era. Daca vreti sa contestati, aveti 15 zile de cand ati aflat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru o persoana decedata? AncaAnca17 AncaAnca17 Buna ziua. Tatal meu a decedat acum 4 ani. Tot atunci am aflat ca a avut facut un credit de salarii in jur de 50 mil la BRD. De aproximativ un an de zile ... (vezi toată discuția)
Bună seara, pentru un credit la brd de care ... Doru1970 Doru1970 Bună seara, sunt executat silit pentru un credit la BRD de care nu îmi amintesc. Am fost la BRD să cer informații la care mi-au zis că nu figurez la ei cu ... (vezi toată discuția)
Important. bună ziua. am plătit în termenul de 15 zile de la primirea ... caef caef Bună ziua. Am plătit în termenul de 15 zile de la primirea somației toată suma din creditul scadent+cheltuielile de judecata pentru a opri executarea ... (vezi toată discuția)