avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat imobil: punct de lucru, impozit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat imobil: punct de lucru, impozit

Buna ziua, daca se face un contract de comodat pentru un spatiu dintr-un imobil (locuinta) creste cumva impozitul acelui imobil daca Comodatarul vrea sa declare acel spatiu ca si punct de lucru?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 12:05, 1 Octombrie 2024
Buna ziua

Da, creste.

Impozitul ramane la nivelul celui rezidential numai daca la adresa clădirii este înregistrat un domiciliu fiscal la care nu se desfăşoară nicio activitate economică (adica numai sediu social).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea cladirilor dupa noul cod fiscal cristianba cristianba Buna ziua, La completarea Declaratiei de impunere privind imozitul pe cladiri pt persoane fizice pt anul 2016, nu sunt sigur daca incadrez corect locuinta, ... (vezi toată discuția)
Impozit locuinta Lavinia63 Lavinia63 Buna seara. Sunt psiholog iar in curand doresc sa imi deschid cabinet individual si am nevoie de sediu profesional. Fiind la inceput, cel mai simplu este sa ... (vezi toată discuția)
Impozitare sediu cabinet individual de psihologie FPG FPG Buna seara! Am un cabinet individual de psihologie, cu sediul profesional si punctul de lucru, la aceeasi adresa, prin contract de comodat (apartamentul ... (vezi toată discuția)