avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cu atestat de psiholog pot fi angajata la un SRL?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cu atestat de psiholog pot fi angajata la un SRL?

Psiholog practicant:

Cu atestat de psiholog pot fi angajata la un SRL? In acelasi timp pot sa am si un cabinet individual de psihologie, bineinteles ca membru COPSI? Cauza arfi: cu SRL pot accesa mult mai usor Fonduri europene intrucat doresc sa am si activitatea de cercetare - dezvoltare. Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: veronika.asz@gmail.com , utilizator 18:41, 2 Octombrie 2024
Pe ce post va angajati la SRL, tot psiholog ? Nu vad sa existe vreo interdictie,
Da, tot psiholog. Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa logoped sau psihopedagog? ElenaMariaS ElenaMariaS Doresc să profesez ca şi logoped sau psihopedagog. Conform studiilor nu ar trebui să mă împiedice nimic, dar se pare că COPSI vede altfel ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate pvs pvs Am 30 ha de pamant in arenda si doresc sa infiintez o societate. Eu as prefera o interprindere individuala neplatitor de tva(pentru ca e contabilitatea simpla ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma angajez in privat, la un srl ca logoped? adorandra adorandra Pot sa ma angajez in privat, la un SRL ca logoped daca nu am atestat, dar am lucrat 3 ani ca logoped in invatamant? (vezi toată discuția)