avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salutare am o întrebare mama mea are 11ani și 8 luni ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salutare am o întrebare mama mea are 11ani și 8 luni de cotizare ...

Salutare am o întrebare mama mea are 11ani și8 luni de cotizare și a venit decizia cu 0, întrebare nu se încadrează la indemnizație sau ajutor de pensie?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:50, 3 Octombrie 2024
Nu exista ajutor de pensie sau indemnizatie speciala.
Are nevoie de minim 15 ani contributivi pentru a intra in drept la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie sociala. constantin29 constantin29 Buna ziua,mama a implinit varsta de pensionare anul asta,dar nu are stagiul minim de cotizare,are doar 12 ani si 2 luni...Exista vreun mod de a se pensiona sau ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta pensionare alina_laura alina_laura Buna ziua, Am o intrebare? Mama are varsta de 52 ani si momentan nu mai lucreaza din motive medicale. Are 27 de ani lucrati dintre care 14 ani sunt la gupa a ... (vezi toată discuția)
Pensie sociala pentru persoanele care nu au stagiul de cotizare complet (12 ani si 4 luni) SimonaDaniela87 SimonaDaniela87 Buna ziua. As dori sa rezolv o enigma despre care nimeni nu ma poate lamuri. Daca mama mea are stagiu de cotizare de 12 ani si 4 luni, nu se incadreaza pentru ... (vezi toată discuția)