avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... O persoană cu drept de pensie pentru limita de varsta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O persoană cu drept de pensie pentru limita de varsta în februarie ...

O persoană cu drept de pensie pentru limita de varsta în februarie 2025 dar care si-a suspendat în iunie 2023 pensia anticipata partial deoarece s-a re-angajat ca functionar publici ar putea să-și continue activitatea cu cumul de pensie?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:11, 8 Octombrie 2024
Da.
Doar in baza unui nou CIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcționar public și decizia de pensionare anticipată parțial suspendată CDEF CDEF Dacă decizia de pensionare anticipată parțial a fost suspendată, persoana angajându-se din nou ca funcționar public, dar intre timp întrunește ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum interpretati prevederile og 9 din 2025 art. iv ... resurse_umane resurse_umane Buna ziua! Cum interpretati prevederile OG 9 din 2025 Art. IV La articolul 38 din Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din ... (vezi toată discuția)
Am o decizie privind acordarea pensiei anticipate parțiale din ... Miculmorar Miculmorar Am o decizie privind acordarea pensiei anticipate parțiale din 01 2023 care s a suspendat(nu a fost pusă în plată niciodată) eu, functionar public fiind ... (vezi toată discuția)