avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prins de controlorul CFR cum ieseam alaturi de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prins de controlorul CFR cum ieseam alaturi de prietena ...

Am fost prins de controlorul CFR cum ieseam alaturi de prietena mea din baie dupa ce am fumat din tigara electronica. Acesta a crezut ca am intretinut relatii sexuale. Ne-a pus sa ne legitimam si a spus ca ne face proces verbal. Tin sa mentionez ca am 16 ani iar ea 15, amandoi virgini. Cum procedez mai departe?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:58, 9 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
((Stai liniștit a vrut sa va sperie..Nu controlorul poate aplica amenzi pt astfel de situații ci politia dacă va prindea în ,,,,actiune'

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prietena minora, legitimati in masina stationata ContSters383173 ContSters383173 Buna ziua, prietena mea e minora nu am intretinut relatii sexuale deci e virgina, am intrebat-o si pe ea si a zis ca e virgina si i-am spus ca pot avea ... (vezi toată discuția)
Am o problema nu mai sunt virgina Waaandrei Waaandrei Am întreținut relații sexuale cu un băiat de 22 de ani eu am 15 ani cu voia mea mama vrea să îl deie la politie si ma duce la ginecolog poate pati ceva ... (vezi toată discuția)
Amenda stb adda001 adda001 Buna ziua! Am intampinat ieri o problema in STB. M-am grabit sa prind autobuzul si am uitat sa-mi platesc calatoria prin mesaj. In mod normal am abonament de ... (vezi toată discuția)