avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma puteti ajuta? Am primit solutia :Complet: C4 Tip ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma puteti ajuta? Am primit solutia :Complet: C4 Tip solutie: ...

Ma puteti ajuta? Am primit solutia :Complet: C4
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 teza întâi C.proc.pen., admite cererea de confirmare a renunţării la urmărirea penală.
Document: Hotarâre /2024 09.10.2024

Ma puteti lamuri ce inseamna si ce am de facut in continuare va rog frumos am perkisul retinut
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:11, 11 Octombrie 2024
Soluția respectivă înseamnă că nu veți fi judecat pentru infracțiunea pentru care ați fost cercetat. Parchetul a considerat că fapta nu este gravă, iar instanța a confirmat soluția.
Nu mai aveti nimic de facut, permisul o sa va fie restituit, cel mai probabil o sa trebuiasca sa va duceti la Brigada Rutiera cu hotararea instantei ca sa il luati
Vedeți și ce scrie în ordonanța procurorului.

Ca s-a confirmat este bine pentru ca nu veți fi condamnat penal.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 318 alin. 15 AlexRomanu AlexRomanu Buna ziua ma poate lamuri cineva ce am de facut sau ce se va intampla in continuare care e etapa urmatoare am primit solutia :Complet: C4 Tip solutie: admite ... (vezi toată discuția)
Art. 318 alin. 12 ncpp - recuperare permis ALINA PLOYOGEA ALINA PLOYOGEA Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: Admite cererea de confirmarea a renunţării la urmărirea penală, formulată de procuror în dosarul penal nr. ... (vezi toată discuția)
Alcool aer expirat 0.44 ALINA PLOYOGEA ALINA PLOYOGEA Buna ziua. Va rog sa- mi spuneti la o alcoolemie de 0.44 in aerul expirat si la prima proba de sânge 0.90, a doua proba 0.71 , care ar fi consecințele. (vezi toată discuția)