avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestatie la renuntarea urmarii penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestatie la renuntarea urmarii penale

Buna ziua, am depus o plangere pentru lovire si alte violente iar acum la tribunal, in calitate de parte vatamata, am primit o citatie pentru termen cu solutia Renuntarea la urmarire penala. Mentionez ca doar eu sunt citat ca intimat, nu si suspectul pe care l-am indicat. In acest caz sa inteleg ca renuntarea la urmarirea penala se face din lipsa de probe? Si daca da ce cai de atac am?
Multumesc,
Victor
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2024
VictorB24, utilizator
Judecătorul de cameră preliminară verifică legalitatea și temeinicia soluției de renunțare la urmărirea penală pe baza lucrărilor și a materialului din dosarul de urmărire penală și a înscrisurilor noi prezentate.
Mergeti la termen si exercitati-va apararea sau angajati-va avocat.
Puteti solicita judecatorului sa desființeze soluția de renunțare la urmărire penală și sa trimita cauza la procuror pentru a începe sau a completa urmărirea penală.
Incheierea judecatorului este definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! exista posibilitatea contestării deciziei de renunțare ... Tutu879 Tutu879 Bună ziua! Exista posibilitatea contestării deciziei de renunțare la urmărirea penala a persoanei împotriva căreia am depus o plângere pentru loviri si ... (vezi toată discuția)
Prins cu marijuana Asdfgh75 Asdfgh75 Salut! Vara trecuta in urma unui control s au găsit asupra mea 2.9 grame de marijuana. In acest timp am fost urmărit penal, chemat la sediul diicot pentru ... (vezi toată discuția)
Detinere cannabis si ecstasy (minor) pajiste pajiste Am 17 ani, am fost prins pe strada in miezul noptii cu o cantitate mica de cannabis si o pastila ecstasy, pe care le-am aratat de buna voie jandarmilor. M-au ... (vezi toată discuția)