avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt asistent medical in cadrul unui spital ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt asistent medical in cadrul unui spital de boli ...

Buna ziua! Sunt asistent medical in cadrul unui spital de boli psihice (psihiatrie) Centrul de Sănătate Mintală copii si anul trecut am avut 41 de zile de concediu. Anul acesta a venit planificarea pentru anul viitor si am observat ca au scazut cu 2 zile de concediu. Nu am primit nici o instiintare sau un raspuns concret din partea institutiei. Intrebarea mea este se pot lua aceste zile fara niciun cadru legal? Tin sa va informez ca acele zile de concediu au fost luate doar la noi . Pe sectiile cu paturi au ramas aceleasi. Sporul de C.S.M este de 30% nu de 50% ca pe scectiile cu paturi. Este o noua lege data cumva acum ?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2024
anonim50, utilizator
Cel mai recent răspuns: anonim50 , utilizator 13:45, 16 Octombrie 2024
Numarul de zile de CO trebuie sa fie mentionat in c.i.m. .. pentru cuantumul sporului interesati-va daca nu au emis o noua decizie de acordare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza psihiatrica in proces de divort abs2010 abs2010 Buna ziua , In prezent sunt implicat intr-un proces de divort cu mai multe capete - incredintare minor 2 ani si partaj . In actiunea introdusa de sotia ... (vezi toată discuția)
Legislaþie sanitarã Arisandy Arisandy Am contract de muncă din 1995, pe secţia Psihiatrie, din 2002 lucrez la Centrul de Sănătate Mintală ( fostul Laborator de Sănătate Mintală ), care e ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, conform HG nr.751/2018 persoanele angajate care au cetificate de handicap conform legii nr.448/2006, art. 86 alin(2) ( handicap: fizic, vizual, ... (vezi toată discuția)