avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa vând obiecte handmade, făcute de mine.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa vând obiecte handmade, făcute de mine.

Buna ziua, doresc sa vând obiecte handmade, făcute de mine. Obiecte realizate din lut fimo, tablouri pictate de mine , marturi botez/ nunti, tăvițe moț , etc. Doresc sa știu ce forma ar fii mai buna pentru acest tip de activitate. SRL, PFA, IF?
Nu am diploma in acest sens. Este doar pasiune care doresc sa o duc pe parte de afacere.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:02, 24 Octombrie 2024
SRL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pfa pictura handmade buna ziua doresc sa îmi deschid un pfa cu produse handmade ( ... CioraAna CioraAna Buna ziua doresc sa îmi deschid un PFA cu produse handmade ( căni ,pahare, tablouri , portofele, agendă , ceasuri de perete, cutii de bijuterii , cercei și ... (vezi toată discuția)
Pfa, srl sau ii pentru vanzare de produse handmade andreeapopa20 andreeapopa20 As vrea sa vand produse handmade legal. Ce ar fii mai avantajos (ca si taxe) si ca intretinere de infiintat: PFA, SRL sau II? Vreau sa vand accesorii ... (vezi toată discuția)
Cod caen monilaza monilaza Buna ziua, Doresc sa deschid un atelier de creatie pentru copii (PFA). Care cod caen considerati ca este mai indicat? 8559 - alte forme de invatamant sau ... (vezi toată discuția)