avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
LIVE, ACUM (319 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua.... știe cineva când va funcționa softul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua.... știe cineva când va funcționa softul de la ...

Bună ziua.... știe cineva când va funcționa softul de la casa de pensii... nimeni nu spune nimic... mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dragnea Cateluța , utilizator 07:39, 28 Octombrie 2024
Nmine nu poate mentiona exact o data ..incercati la CNPP/Ministerul Muncii.
Mulțumesc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am ... goplanet goplanet Nu am primit decizia de recalculare a pensiei și din câte am înțeles programul nu este funcțional și deci va mai dura mult. Ma poate ajuta cineva cu un ... (vezi toată discuția)
Pensie recalculare. tatal meu a fost in pensie anticipata. in ... Andra5 Andra5 Pensie recalculare. Tatal meu a fost in pensie anticipata. In iunie a implinit 65 ani, limita pentru pensie de varsta. Nu i s-a facut recalcularea pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensii tetcunicolae tetcunicolae Bună ziua! Vă rog frumos dacă știe cineva care sunt formulele cu care se fac simulări la CASA NAȚIONALĂ DE PENSII pe noua Lege a pensiilor în anul ... (vezi toată discuția)