avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara Pot sa stau la munca 6 ore și sa iau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara Pot sa stau la munca 6 ore și sa iau salariu minim? ...

Bună seara Pot sa stau la munca 6 ore și sa iau salariu minim?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 28 Octombrie 2024
Da, daca durata timpului de munca este de 6 ore/zi , atunci angajatorul are obligatia sa va acorde salariul minim pe economie raportat la timpul e munca ..adica, pentru 6 ore/zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt incadrat cu functia de asistent medical de radiologie ... alexdan18 alexdan18 Buna ziua, Sunt incadrat cu functia de asistent medical de radiologie la o clinica medicala cu norma intreaga de 6 ore pe zi. Salariul brut este 3000 ron. ... (vezi toată discuția)
Obligativitate pauzâ masă Cati Tudi Cati Tudi Bună ziua, Sunt angajată de aprilie 2017 cu program de lucru de 8 ore pe zi. Astăzi am fost informată că trebuie să stau 8 ore și 30 min pentru că ... (vezi toată discuția)
Bună seara, aș vrea să mă angajez pe timpul verii dar fac ... Fabiann122 Fabiann122 Bună seara, aș vrea să mă angajez pe timpul verii dar fac 18 ani abia în august, va trebuii să mă angajez ca minor cu program de 6 ore? Mai am câteva ... (vezi toată discuția)