avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, aș vrea să mă angajez pe timpul verii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, aș vrea să mă angajez pe timpul verii dar fac ...

Bună seara, aș vrea să mă angajez pe timpul verii dar fac 18 ani abia în august, va trebuii să mă angajez ca minor cu program de 6 ore?
Mai am câteva întrebări:
1. Ce salariu aș lua dacă m aș angaja ca minor?
2.Unde m aș putea angaja?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:18, 8 Aprilie 2025
1. In cazul tinerilor în vârstă de până la 18 ani durata timpului de muncă este de 6 ore pe zi şi de 30 de ore pe săptămână.

2. Angajatorul are obligatia de a va acorda cel putin salariiul minim brut pe economie , care este de 4.050 lei.

3. NU va puteti incadra in locuri de muncă grele, vătămătoare sau periculoase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta minima de angajare Claricom Claricom Dorim sa angajam un elev de 16 ani cu program n ormal pe perioada vacantei si cu program redus in timpul scolii.Se poate?Trebuie acordul parintilor(dau ... (vezi toată discuția)
Venit lunar, carte de munca si idei de locuri de angajare AG1 AG1 As vrea sa stiu cam ce salariu mediu pe care il va primi un tanar de 16 ani care va lucra 6 ore pe zi/30 de ore pe saptamâna. Minorii vor fi angajati cu ... (vezi toată discuția)
Angajare minor vlad.aurelia vlad.aurelia Va rog sa-mi spuneti daca pentru un minor in varsta de 16 ani mai trebuie altceva decat acordul parintilor,si daca pentru o angajare pe perioada nedeterminata ... (vezi toată discuția)