avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua . IN 2005 am primit avans 5000€ de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua . IN 2005 am primit avans 5000€ de la fratele meu ...

Buna ziua . IN 2005 am primit avans 5000€ de la fratele meu cu promisiunea ca in 2 ani sa cumpere la pretul zilei,si sa facem actul de vanzare-cumparare la apartamentul meu . Totodata l-am lasat sa mearga sa locuiasca acolo .Au trecut aproape 19 ani timp in care el imi mai dadea cate ceva bani si ma amana cu concluderea actelor. Pana astazi am primit cifra de 15000€ . Apartamentul de mai bine de 10 ani il dadea in chirie. Acum ,mi-a facut proces sa obtina un act de proprietate . Cum fac sa imi recapat apartamentul ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:49, 31 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte simplu, va adresati unui avocat pt a studia cererea de chemare în judecata și pt a va formula apărări.In paralel puteți formula o acțiune de evacuare pe procedura speciala.Aceste aspecte se lămuresc cu av angajat..
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Ma intereseaza daca el are vre-o sansa sa castige. El se considera proprietar din moment ce i-am dat cheile si mi-a dat acei bani . Eu am deschis actiune de evacuare ...astept termenul . Multumesc frumos de raspuns !

Azzurro 70 a scris:

Buna ziua . IN 2005 am primit avans 5000€ de la fratele meu cu promisiunea ca in 2 ani sa cumpere la pretul zilei,si sa facem actul de vanzare-cumparare la apartamentul meu . Totodata l-am lasat sa mearga sa locuiasca acolo .Au trecut aproape 19 ani timp in care el imi mai dadea cate ceva bani si ma amana cu concluderea actelor. Pana astazi am primit cifra de 15000€ . Apartamentul de mai bine de 10 ani il dadea in chirie. Acum ,mi-a facut proces sa obtina un act de proprietate . Cum fac sa imi recapat apartamentul ?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Astfel de evaluări se pot face doar de cel care studiază actele,discutați cu av angajat.Faptul ca noi va spunem fără a cunoaște actele dosarului ca sunt sau nu șanse are relevanta 0

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animale in casa aduse de o persoana tolerata bubu_pericol_public bubu_pericol_public Buna seara , In urma cu 6 ani i-am permis unei rude sa locuiasca in casa mea , mi-a dat 5000 euro si a promis ca o sa aibe grija de casa . Nu s-a intamplat ... (vezi toată discuția)
Evacuare imobil opelastra1992 opelastra1992 buna ziua am cumparat un apartament am facut precontractul la notar urmand sa iasa cadastrul in 30 de zile dar intre timp proprietarul a decedat.Am notificat ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartament instrainat fara drept si fara acte ContSters137674 ContSters137674 Va multumesc pentru raspuns! Eu sunt dispusa sa-i inapoiez suma fara discutie clar! Problema este .....ma poate obliga cineva sa ii fac actele de vanzare ... (vezi toată discuția)