avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am achizitionat in aspirator si o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am achizitionat in aspirator si o extragarantie , ...

Buna ziua, am achizitionat in aspirator si o extragarantie , dupa fix 2 ani l-am dus in service pt ca nu mai tinea incarcat si am primit raspuns ca extragarantia nu acopera acumulatorul ( desi este singurul care se poate strica) vreau sa stiu daca pot sa beneficiez de extragarantie si cum Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2024
Ady27, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:52, 1 Noiembrie 2024
Extragaranția este un document care specifică ce e inclus și care e durata. Ca si garanția. Citiți-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acumulator defect la produs in garantie cumparat online uditza uditza Buna ziua, Am achizitionat online un ebook Kindle, cu garantie 2 ani. De ceva timp nu mai tine bateria absolut deloc, facandu-l inutilizabil. Acumulatorul s-a ... (vezi toată discuția)
Dreptul de schimbare a produsului in termenul de garantie Alinutza88 Alinutza88 Buna zia,as dori sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema Acum cateva zile,mai exact pe data de 4 a lunii in curs am cumparat cu prelungire de abonament un ... (vezi toată discuția)
Acesorii de proasta calitate care nu intra in garantia produsului andravenache andravenache Buna ziua! In luna iulie am achizitionat un aspirator. Am solicitat si extra-garantia (ca sa fiu acoperita 4 ani, nu doar 2). Ce nu mi-am dat eu seama este ... (vezi toată discuția)