avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, daca trebuie sa plătesc daune morale unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, daca trebuie sa plătesc daune morale unei persoane ...

Buna seara, daca trebuie sa plătesc daune morale unei persoane juridice pentru un revine negativ ,și nu achit suma respectiva ce se poate întâmpla? Mulțumesc
Dacă exista o hotărâre judecătorească care stabilește suma ,aceasta va fi legalizata după ce rămâne definitiva și o sa fiți executat silit,creditorul urmând a apela la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere student- hotarare necomunicata angajatorului- procedura ContSters378311 ContSters378311 Buna seara! As dori sa va intreb cum se poate ca in urma unei hotarari pentru majorare pensie de intretinere stabilita prin sentinta civila,pronuntata in ... (vezi toată discuția)
Casare sentinta,rejudecare fond doinacta doinacta Buna seara, Am avut un litigiu de munca.Am cerut plata drepturilor salariale pe o perioada de 20 de zile care mi-a ramas neachitata in urma unui alt litigiu ... (vezi toată discuția)
Termen legal de ducere la bun sfarsit executare silita CristiACB CristiACB Buna ziua. Sunt reprezentantul legal al unei Asociatii de Proprietari si pentru un rau platnic avem o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pe ... (vezi toată discuția)