Am primit notificare de la ANAF că nu am depus declarație de venit pe 2020 ,în primăvara sau anul trecut nu mai știu am primit pe 2019 ,le am scris am vorbit la telefon le am spus că nu am venit ,nu știu de ce îmi trimit ,sunt cu tensiune am picioarele umflate mă deplasez greu ,stau la sat .Până in 2018 am avut un venit mic care l am declarat .Ce ar trebui sa fac sa nu mă mai deranjeze.
Dacă nu ai alte venituri decât salariu sau pensie nu trebuie sa depui conform codului fiscal,ce s-ar întâmpla dacă toți depun cu 0.Stiti dv ceva dar se depune declarația de venit doar daca nu ai venit și optezi pt asig sănătate.
ANAF trimite notificari pentru venituri obtinute pe firma, pentru chirii, etc. La asa ceva m-am referit, nu la venituri din salarii si/ sau pensii. In mesajul dvs. nu ati precizat despre ce venituri este vorba.
Scrieti la ANAF cu confirmare de primire prin posta, exact ce sustineti in ultimul mesaj.
Pfa-nelamurire
A_NKA
Sunt PFA si in luna iulie nu am avut niciun venit. Pot sa trimit acea notificare cu venit 0 prin posta? Aceeasi notificare pot sa o trimit si la pensii si la ... (vezi toată discuția)