avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am un cont la Banca Transilvania poprit, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am un cont la Banca Transilvania poprit, Inainte ca ...

Buna ziua, am un cont la Banca Transilvania poprit, Inainte ca acesta sa fie poprit aveam un credit de 1000 de lei acordat pe baza faptului ca incasam salariul direct in cont. In momentul in care poprirea s-a efectuat, acestia au virat si acea suma la recuperari. Cand am fost sa retrag 2/3 din salariu care mi se cuvin, persoana de la ghiseu mi-a precizat faptul ca la acei bani din credit oricum nu mai am acces si sa nu imi fac griji, insa uitandu-ma pe extras ei au fost considerati ca fonduri proprii. Dupa ce am facut sesizarea la ghiseu mi s-a zis ca acea suma a fost utilizata de catre mine si trebuie restituita bancii fara sa mai fiu bagat in seama. Intrebarea mea este cum as putea remedia situatia in momentul in care eu nu doresc sa mai depun nici un ban in acel cont. Eu nu am avut acces la nici o alta suma decat cea deblocata de ei. Nu reprezinta o problema interna daca ei au deblocat si suma de credit care apoi a fost trimisa colectorului de datorii? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2024
sterob123, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire salariu janny_dinu janny_dinu Am o poprire pe salariu in urma unui imprumut facut si nereturnat. Trebuia sa mi se faca poprire pe 1/3 din salariu, dar in urma instiintarii , mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)
Poprire integrala salariu sonyaillyes sonyaillyes Buna ziua, As avea si eu o intrebare: datorita unei datorii la u card de credit, mi-a fost pusa poprire pe cont. In data de 14.06.2010 mi s-a virat salariul ... (vezi toată discuția)