avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am co-mostenit o garsoniera in 2024, pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am co-mostenit o garsoniera in 2024, pe care am vandut-o ...

Buna ziua. Am co-mostenit o garsoniera in 2024, pe care am vandut-o in luna august. In luna februarie a anului 2025 voi vinde un apartament pe care l-am mostenit de la mama mea. La vanzarea acestui apartament trebuie sa platesc TVA? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail13 , utilizator 18:01, 5 Noiembrie 2024
Buna ziua

Nu, este vorba de vanzarea bunurilor din patrimoniul personal si e foarte simplu de dovedit provenienta lor (mostenire).
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobiliare AndreiDim AndreiDim Buna ziua, Sotia mea detine doua apartamente in Bucuresti. Primul dobandit in 2006 prin Certificat de Mostenitor dupa mama ei. Pe acesta l-am vandut in ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate - tva AndreiDim AndreiDim Buna ziua, Sotia mea detine doua apartamente in Bucuresti. Primul dobandit in 2006 prin Certificat de Mostenitor dupa mama ei. Pe acesta l-am vandut in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua soțul meu a moștenit de la mama lui un apartament ... AnaMariaAle2000 AnaMariaAle2000 Bună ziua Soțul meu a moștenit de la mama lui un apartament cu două camere, dorește să îl vândă și să cumpere unul mai mare. Ar putea să mă ... (vezi toată discuția)