avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Fiscalitate - tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Fiscalitate - tva

Buna ziua,
Sotia mea detine doua apartamente in Bucuresti.
Primul dobandit in 2006 prin Certificat de Mostenitor dupa mama ei. Pe acesta l-am vandut in martie 2025.
Al doilea a fost dobandit in 1997 prin Act de Donatie cu Sarcini de la bunicul ei. Acesta a decedat in 2024. Dorim sa vindem si acest apartament in cursul anului 2025.
Am dori sa stim daca prin aceasta vanzare intram sub incidenta legii ANAF ca “operatiuni realizate de persoane impozabile din punct de vedere al TVA”.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Imobiliare AndreiDim AndreiDim Buna ziua, Sotia mea detine doua apartamente in Bucuresti. Primul dobandit in 2006 prin Certificat de Mostenitor dupa mama ei. Pe acesta l-am vandut in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va solicit sprijinul in urmatoarea speta, "persoana ... Cristina.Tudor2 Cristina.Tudor2 Buna ziua. Va solicit sprijinul in urmatoarea speta, \"Persoana fizica romana, rezidenta in Romania, pensionara-66 de ani, mosteneste un apartament dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am co-mostenit o garsoniera in 2024, pe care am vandut-o ... Mihail13 Mihail13 Buna ziua. Am co-mostenit o garsoniera in 2024, pe care am vandut-o in luna august. In luna februarie a anului 2025 voi vinde un apartament pe care l-am ... (vezi toată discuția)