Buna seara !
ANAF refuza demararea demersurilor pentru a debloca suma poprita de doua ori .
Opreste si angajatorul din salariu, recent a oprit si banca . DUBLA POPRIRE !!! CE solutii sunt ?
Situația dvs. pare să implice o dublă poprire asupra aceleași creanțe, ceea ce nu este permis conform legislației fiscale și procedurilor ANAF privind executările silite. În astfel de cazuri, există mai multe soluții pe care le puteți lua în considerare pentru a corecta această dublă poprire.Întocmiți o cerere scrisă către ANAF prin care să solicitați clarificarea situației și ridicarea uneia dintre popriri.
În cerere, menționați că prin reținerea atât de către angajator, cât și de către bancă, se creează o dublă poprire, ceea ce este contrar prevederilor legale. Codul de procedură fiscală specifică faptul că o sumă nu poate fi reținută de două ori pentru aceeași datorie. În cazul în care ANAF nu răspunde prompt, un avocat specializat în contestații la executare și drept fiscal poate oferi sprijin pentru a rezolva mai rapid și eficient situația. Daca mai aveti nelamuriri,ma puteti contacta.
Poprire salariu
janny_dinu
Am o poprire pe salariu in urma unui imprumut facut si nereturnat. Trebuia sa mi se faca poprire pe 1/3 din salariu, dar in urma instiintarii , mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire bancara
craft
BUna ziua,
Societatea la care lucrez a primit o poprire bancara de la ANAF dar nefiind activitate nu a aflat decat la prima incasare care a fost la mai mult ... (vezi toată discuția)