avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, sunt in concediu de maternitate. Am poprire ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, sunt in concediu de maternitate. Am poprire pe cont. ...

Buna ziua, sunt in concediu de maternitate. Am poprire pe cont. Urmează sa primesc salarii compensatorii, deoarece firma la care lucram se Închide. Se pot popriri și salariile compensatorii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 16 Noiembrie 2024
Da, se va pune poprire si pe salariile compensatorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație pentru creșterea copilului Elenael Elenael Firma la care lucrez se inchide pe 30 iunie 2019. vom primi 8 salarii compensatorii. Eu voi fi insarcinata in 7 luni atunci când se inchide firma. O sa mai ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariile compensatorii? Lidia S Lidia S Bună ziua, In urma cu trei ani mi i s a instituit o poprire pe salar în valoare de 450 lei... Începând cu 1 august am fost disponibilizata de la locul de ... (vezi toată discuția)
Poprire lyly78 lyly78 buna ziua! am un credit mai vechi la care am avut intarzieri de plata si am infiintata poprire asupra veniturilor astfel ca la momentul acela aveam un cont de ... (vezi toată discuția)