avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna , daca am poprire pe cont si sunt executa silit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna , daca am poprire pe cont si sunt executa silit de catre ...

Buna , daca am poprire pe cont si sunt executa silit de catre un executor , poprirea respectiva se va prescrie vreodata ? Sau va ramane in continuare in sistem . In situatia in care am de platit popriri iar executorul m a pus in legatura cu cei de la recuperari , ei imi vor face rata popririi in functie de salar / venitul pe care il am declarat?
Nu se prescrie. Va rămâne poprirea și se vor retrage din cont banii lunar ca urmare a adresei executorului judecătoresc. Dacă există doar o poprire se pot retrage doar 1/3 din venitul lunar net. Pentru mai multe detalii referitoare la alte categorii de venituri care nu pot fi umărite silit vizitați: [ link extern ] /

Numai bine!
Depinde ce negociati cu cei de la recuperaari, ce stim noi ce vor vrea ei. POpririle vor fi in fiinta pana la data achitarii debitului. Nu se prescriu asa... se executa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate plata credite nevoi personale pt persoanele cu venituri mici roxanasimona roxanasimona Buna ziua, As dori sa stiu daca exista o institutie sau vreun mecanism legal prin care persoanele cu venituri foarte mici si copil minor in intretinere ... (vezi toată discuția)
Solicitare lamurire- poprire cont lucia45 lucia45 Buna ziua, Am rata la banca si mi s-a pus poprire pe contul in care o platesc pentru o datorie a unei persoane pe care am girat-o la un CAR. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit nevoi personale popa_v popa_v Buna ziua! Azi, am primit executare silita pentru un credit de nevoi personale. Singurul venit e salariul pe care mai am 2 exec silite. Dar, de la 1 sept. ... (vezi toată discuția)