Am aflat intre timp ca ea facea bani fie profitand de barbati, cerandu-le bani unor vecini, iar altii profitori vazand ca e vulnerabila, cereau si ei ceva la schimb, nu neaparat ca le mergea.
Mai mult, ea e de ceva ani in acest cerc vicios in care cei de acolo i-au bagat in cap sa nu ia medicamente, ca sa stea asa, sa fie o proasta. Deci deja profitau altii de ceva timp de ea , dar nici ea nu se lasa usor, adica si ea e hoata, dar ii place in acel mediu, desi am vrut sa o iau de acolo , sa o tin pe medicamente, dar nu vrea.
in fine, e alegerea fiecaruia cum isi doreste ajutat si sa isi faca viata.
Singura isi doreste aceasta cale, doar mi-a si zis, cand am aflat adevarul despre ea, cum ca s-a culcat in trecut cu unii pt bani , fara sa isi dea seama de consecinte.
Asta e, e bolnava psihic , valorile vietii ei nu sunt ca ale noastre, iar oamenii, vecinii de acolo, unora nu le-a mai pasat ca e vulnerabila si au incercat sa profite de ea si inca mai incearca unii, unii chiar au si profitat de prostia ei din cap.
legat de bani, nu am ce intentii sa am , ca eu am dus-o la spital, eu am avut grija ei cat m-a lasat. Eu i-am luat haine la spital sa aibe de schimb . Eu credeam ca o recuperez, dar nu s-a putut, ea vrea viata aia in care a stat in ultimii ani, viata aia deplorabila. Unii oameni parca nu merita sau nu vor ajutati.
Daca doriti sa ajutati, puteti incepe intai prin a nu condamna. Toti ne simtim in largul nostru in zona de confort, acolo unde ne-am obisnuit, chiar daca acel mediu nu e cel mai potrivit, moral sau legal. Nu este doar ea, sunteti si dv. la fel, si eu, noi toti. Asta nu inseamna c anu meritam sa fim salvati, inseamna ca uneori gasim oameni care ne inteleg starea si sunt dispusi sa investeacsa efortul, alteori nu gasim.
Dar blamarea unei victime sau a unei persoane vulnerabile nu ajuta niciodata.
Multumesc.
bine , tocmai de aceea am abandonat-o. sa nu mai condamn eu , fiecare sa piara dupa cum stie, fiecare isi cara crucea.
fiecare e pe cont propriu in tara asta, asa a fost mereu acest popor slab educat.