avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Am fost inchis in Munchen 2015 executand 2 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Am fost inchis in Munchen 2015 executand 2 luni .Dupa ...

Buna seara! Am fost inchis in Munchen 2015 executand 2 luni .Dupa terminare am primit 6 luni de suspendare+1250 cheltuieli de judecata.As vrea sa ma merg sa lucrez acolo,crede-ti ca s-au marit acele cheltuieli si daca pot sa fiu arestat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:11, 3 Decembrie 2024
Buna seara! Teoretic nu ar trebui sa aveti probleme, insa doar pe baza celor expuse de dvs nu se poate da vreun raspuns. De cele mai multe ori situatia reala difera considerabil de situtatia expusa de petent/condamnat, deci ideal ar fi sa apelati la un avocat de acolo care sa va analizeze acel dosar si riscurile incidente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec fara acoperire/platit ulterior Marghescu Marghescu In cazul unui CEC fara acoperire mi s-a facut plangere penala. CEC-ul era un CEC garantie si dupa trei luni am reusit sa platesc suma. Mai pot fi in aceasta ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre apel si recurs Francisc 1965 Francisc 1965 Buna ziua A luni cu suspendam fost condamnat pentru conducere sub influienta bauturilor alcoolice la 8 luni cu suspendare,munca in folosul comunitatii timp de ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare pt conducere sub influenta alcoolului Mihaela Cotarcea Mihaela Cotarcea Buna seara,tatal meu a fost condamnat la 2 ani inchisoare cu privare de libertate pentru conducere sub influenta alcoolului. Inainte de asta a mai avut un ... (vezi toată discuția)