avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CONTRACT PRESTARI SERVICII (cazare cetateni straini)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CONTRACT PRESTARI SERVICII (cazare cetateni straini)

Buna seara. Va rog sa ma ajutati la urmatoarea problema: lucrez la o companie care are 2 actionari cetateni straini. Noi lucram doar pentru un singur client (avem si contract cu acesta), iar din cand in cand, diverse persoane de la compania-client vin in Romania pentru diverse probleme. Facturile de cazare la hotel sunt emise catre compania noastra, achitate de noi, dar se specifica numele oaspetilor (care sunt straini). Pentru ca aceasta cheltuiala cu cazarea sa fie deductibila, am nevoie de un contract cu societatea ai carei reprezentanti sosesc in Romania si sunt cazati pe cheltuiala noastra? daca da, in acest contract trebuie mentionat in mod expres faptul ca reprezentanti ai companiei vor veni in Romania iar noi vom suporta cheltuielile de cazare? Asa cum am mai spus, noi avem deja contract cu acest client (contract de livrare marfa).
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
o seara placuta!
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 19:08, 9 Februarie 2010
Mihaela Tatiana a scris:

Pentru ca aceasta cheltuiala cu cazarea sa fie deductibila, am nevoie de un contract cu societatea ai carei reprezentanti sosesc in Romania si sunt cazati pe cheltuiala noastra? daca da, in acest contract trebuie mentionat in mod expres faptul ca reprezentanti ai companiei vor veni in Romania iar noi vom suporta cheltuielile de cazare?

[/quot

Raspunsul este afirmativ (DA)
o seara placuta si tie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie extracomunitara lv01011970 lv01011970 Societatea a trimis un salariat in deplasare(albania) unde a inchiriat un apartament. Proprietarul apartamentului nu vrea sa faca un contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Competente AMET AMET Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca o societate de consultanta in afaceri si management are competente in recuperarea creantelor pentru clientii sai; daca da, ... (vezi toată discuția)
Cost cazare 4 stele-venit de natura salariala bllonddy bllonddy Buna ziua, Am si eu o speta pt care v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns: Eu-angajat al unui SRL. SRL ma trimite cu ordin de deplasare pt o noapte in alt ... (vezi toată discuția)