avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am câștigat ieri la pariuri 3400 de lei si mi-a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am câștigat ieri la pariuri 3400 de lei si mi-a blocat contul ...

Am câștigat ieri la betmen 3400 de lei si mia blocat contul și a-și vrea să-l dau în judecata cum pot să-l dau în judecata ma ajuta cineva?
Faceti intai sesizare cf. conditiilor lor, daca nu se rezolva, actionati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire succesiune, cetatean cu dubla cetatenie monibia monibia Buna ziua. Cumnata mea este cetatean roman stabilit in USA ( cetatenie dubla). Vrea sa imputerniceasca o ruda pentru succesiunea tatalui sau! Nu doreste sa ... (vezi toată discuția)
Topactoring penalizari incredibile ContSters318935 ContSters318935 Buna ziua ! Vreau si eu putin ajutor din partea cuiva . ieri am primit o instiintare direct de la un agent topfactoring ca am de platit la ei 3400 lei din ... (vezi toată discuția)
Au voie cei de la anaf sa pună poprire pe pensia de handicap ... Anghel_laurentiu34 Anghel_laurentiu34 Au voie cei de la ANAF sa pună poprire pe pensia de handicap gradul 2? Daca nu au voie as vrea sa îmi spuneți dacă i pot acționa în instanța de ... (vezi toată discuția)