avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua . Se poate face trecerea la trepta urmator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua . Se poate face trecerea la trepta urmator superioara ...

Buna ziua . Se poate face trecerea la trepta urmator superioara pentru un angajat ( muncitor de intretinere III - fochist ) care are trei ani de la ultimul examen pentru gradatie dar in urma cu 1 an a avut o modificare de incadrare de pe anexa 8 pe anexa 7 a legii salarizarii conform unei hotariri de instanta ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 5 Decembrie 2024
Daca indeplineste conditiile legale, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire salariu remuss remuss Am si eu o intrebare-Care este salariul unui inspector de specialitate(studii superioare A. pub.)gradul II,gradatia 4 ,personal contractual la o primarie cu ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.În luna noiembrie 2018 am susținut un concurs de ... MireaM MireaM Buna ziua.În luna noiembrie 2018 am susținut un concurs de angajare într-o instituție bugetară pentru un post de muncitor calificat III, în urma căruia ... (vezi toată discuția)