avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare bani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare bani

Am imprumutat unei persoane aflate in dificultate bani"normal", ca fara vreun act..am doar hartia emisa de banca prin care am transferat banii respectiv prin western union...
Multumesc
Cel mai recent răspuns: dalama , utilizator 18:17, 10 Februarie 2010
Si care este intrebarea?
~ Conținut șters la cerere ~
o pot da in judecata???
Domnule Clement Pintilie...credeti-ma pe cuvant ca asta stiam deja nu aveam nevoie de un ecou...tocmai pt a ma informa despre "comentat si de dovedit" am indraznit sa descriu aceasta situatie...
Scuze pt deranj...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)
Un cabinet de avocatură trebuie să aibă un cont bancar? sunt nedumerit pentru că mi s-a solicitat plata prin western union icealinutza icealinutza Am vrut să achit un serviciu prestat către un cabinet de avocatură. Am cerut avocatului titularul contului si IBA-nul pentru a efectua transferul ... (vezi toată discuția)
Inselaciune??? vica_i vica_i am cunoscut un barbat acum cateva luni cu care am inceput o relatie...la un moment dat a spus ca vrea sa deschida o afacere cu mine in alta tara...datele ... (vezi toată discuția)