avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită IFN -ÎMPRUMUT 2000 LEI, POPRIRE DE 23700 LEI.. NU ...
Discuție deschisă în Executare silită

IFN -ÎMPRUMUT 2000 LEI, POPRIRE DE 23700 LEI.. NU EXISTĂ VREO ...

IFN -ÎMPRUMUT 2000 LEI, POPRIRE DE 23700 LEI..
NU EXISTĂ VRE-O LEGE..NIMIC...? AM LUAT ÎN LUNA 01 A.C. UN ÎMPRUMUT DE 2000 LEI (DIN CARE COMIS. ANALIZĂ (850) , ȘI ÎN LUNA 09 A.C. M-AM TREZIT CU POPRIRE DE 23700 LEI....
Mergeti la sediul lor si lamuriti situatia.Cu siguranta undeva s-a strecurat o greseala.
Trebuie vazut contractul, vazut daca se poate aplica legea noua. POate negociati, insa aveti maxim 15 zile de la data popririi sa faceti o contestatie. Vorbiti cu un avocat, greu altfel de obtinut ceva de la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie ifn neachitata tuilleries tuilleries Buna ziua! V-as ruga frumos sa ma lamuriti in urmatoarea speta: in urma neachitariii unui credit, am poprire pe salariu in cuantum de 1/2. din luna august ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu. bună ziua . am luat un credit de 3000 lei acum ... Denisstefan1989 Denisstefan1989 Poprire salariu. Bună ziua . Am luat un credit de 3000 lei acum circa 7 ani de la un ifn \"Credius\" , nu am plătit. Zilele trecute a venit poprirea la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit poprire de de la un bej pentru un credit ... Emilia29 Emilia29 Buna ziua, Am primit poprire de de la un BEJ pentru un credit de 2000 lei. Poprirea a venit cu suma de 7888 lei pentru 6 luni neplatite. Este legala aceasta ... (vezi toată discuția)