avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impartire profit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impartire profit

Buna ziua,

Am o firma unde suntem doi asociati. Impartim profitul 50-50 si asta este stipulat prin contract.

In ultimii ani, colegul meu a neglijat munca si atributiile. Am dovezi clare, cu cifre, ca aduc peste 70% din profitul firmei. Discutiile amiabile pe aceasta tema au esuat, pentru ca cei mai buni bani sunt aia pentru care nu faci nimic.

Nu e moral, nu e etic, nu e nicicum, ca doar unul sa munceasca si celalalt doar sa ia, dar asta nu inseamna ca exista si cadru legal. Am ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:38, 9 Decembrie 2024
În sensul dorit de dumneavoastră ar trebui sa discutați de salariu care doar el se da după munca depusa în firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca administrator/manager agenție de turism ekolturism ekolturism O persoana care este şi administrator al unei societati este şi manager al unei agentii de turism ın acelaşi timp trebuie sa aiba contract de munca ? (vezi toată discuția)
Conflict de munca DanPopescu1980 DanPopescu1980 Buna ziua, Intrebarea mea este daca pot actiona in judecata firma la care sunt angajat pentru platirea unor compensatii ca urmare a realizarii mai multor ... (vezi toată discuția)
Munca in plus cathy1220 cathy1220 Buna ziua, Fratele meu lucreaza la o firma privata. Clientul firmei a cerut sa preia atributiile unui angajat de al lor care a fost dat afara. In momentul ... (vezi toată discuția)