avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi
LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O persoana cu handicap accentuat psihic poate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O persoana cu handicap accentuat psihic poate beneficia de asistent ...

O persoana cu handicap accentuat psihic poate beneficia de asistent personal reprezentat de mama acestuia ,pensionara ,intreb,
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 14:36, 11 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca gradul handicapului este “ accentuat “ , nu are dreptul la asistent personal . Doar la gradul “ grav cu asistent personal “ are acest drept .
Persoanele cu handicap accentuat beneficiază de însoțitor?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu , tocmai va spusei … Nici macar cei cu gradul “ grav “ simplu nu au acest drept , doar cei cu gradul “ grav cu asistent personal “ .
Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2024
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am un baiat major cu handicap accentulat boala psihica ... bodisin bodisin Buna ziua ,am un baiat major cu handicap accentulat boala psihica ,V-as ruga sa fiu informata daca poate beneficia de insotitor si sau ingrijitor la domiciliu ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Vilcu Gina Vilcu Gina Am citit articolul postat pe site,in legatura cu drepturile pe care le are o persoana cu handicap.Am depus in luna dec.2011,la comisia de evaluare a ... (vezi toată discuția)