avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,am nevoie urgent de o reprezentare legala ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,am nevoie urgent de o reprezentare legala în ceea ...

Bună ziua,am nevoie urgent de o reprezentare legala în ceea ce privește contestarea unei internari abuzive la secția psihiatrie ,cu tot ceea ce implica acest lucru (reabilitarea mea cu o comisie de evaluare a sănătății mele ).Diagnosticul nu este unul grav,deoarece am cautat colaborare și calea pacifista pentru a ieși din aceasta situație abuziva la care părinții mei m-au supus cu scopul de a-si însuși bunurile mele materiale și financiare.Am fost amenințată în trecut de catre aceștia ca ma vor declara inapta pentru a-mi luat tot ceea ce dețin:casa ,teren, masina ,bani ,iar aceste amenințări au revenit de curând în prezenta copilului care a fost și martor .Am nevoie de reprezentare urgenta chiar și cu un avocat din București și sunt dispusa sa plătesc onorariul inclusiv al deplasării domniei sale în orice scop necesar investigarii dosarului ,deoarece în zona de nord Moldova este dificil sa găsesc un avocat care are acesta competenta îmi a ma reprezenta și a-mi rezolva situația!Ultima amenințare din partea tatălui a fost ceva de genul ca voi fi internata intr-un ospiciu de unde nu voi mai vedea lumina zilei .Menționez ca la baza sunt cadru didactic ,traducator autorizat,sunt o persoana normala ,calma ,optimista,nu am avut niciodată gânduri și idei ciudate .Doresc o reprezentare urgenta întrucât îmi este teama ca având acel antecedent al internarii mele involuntare v-a putea folosi acel lucru împotriva mea pe viitor asa cum m-a amenințat!Ieșirea din spital a fost cu ajutorul unui avocat ,care evident nu a venit din partea părinților!Singurul lor motiv de a acționa sa ma interneze involuntar a fost acela de a avea interese materiale de care ei au fost atrași în momentul în care am revenit din străinătate după un număr de ani ,locuință, teren,masina etc! Va rog sa ma contactați dacă considerați ca acest caz are șanse de reușită!Nu îmi doresc sa cad victima părinților mei doar pt ca aceștia doresc sa își însușească bunurile mele.Imi este teama pentru viata și siguranța mea ,deoarece amenințarea a fost făcută acum 2 zile în fata copilului minor de 12 ai a cărui custodie exclusiva o am !Vă rog să mă ajutați cât de urgent este posibil!Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Decembrie 2024
Anonim77777, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar de ce nu vă întrebați logic, oare unde să vă reprezinte avocații`??
De ce nu conștientizați, că nu aveți momentan o problemă juridică, neavând un proces pe rol la Judecătorie.
Deci, ce vreți de la avocații care i-ați contactat, unde să vă reprezinte`??
Dacă toți v-au refuzat, au simțit că aveți ceva probleme, pentru care trebuie să apelați la un medic de specialitate, și la un psiholog clinician.
V-ar fi de mare folos să vă rezolvați problemele de sănătate care vă neliniștesc.

Nu vă inventează nici un doctor psihiatru o boală psihică, daca nu o aveți.
Și nu vă poate interna nimeni abuziv la psihiatrie dacă refuzați internarea.

Puteți avea discernământ și daca suferiți de o boala psihică gravă.
Boala psihică nu anulează și nici nu diminuiază discernământul în toate cazurile.

Deci, luați aminte, ca va poate ajuta enorm acum, un medic psihiatru, și un psiholog clinician.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Decembrie 2024
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Abuzurile pe care le mentionati nu pot fi rezolvate pe acest forum. Puteti primi doar sfaturi pe care le urmati daca doriti sau nu.
Va mulțumesc, am apelat la un anumit număr de avocati, în acest moment am constatat ca metodele de apărare și de a demonstra un alt lucru decât cel creat cu scop de a ne distruge ,le vom găsi pe alte cai ....va mulțumesc mult pentru sfaturi!

POPA GHEORGHE a scris:

Abuzurile pe care le mentionati nu pot fi rezolvate pe acest forum. Puteti primi doar sfaturi pe care le urmati daca doriti sau nu.

Va mulțumesc mult abia aștept sa găsim oportunitatea justa,reala si corecta pentru a ne oferi suportul in a rezolva aceste injustitii care îmi aduc grave prejudicii de toate spetele!

Dapix a scris:

De ce nu conștientizați, că nu aveți momentan o problemă juridică, neavând un proces pe rol la Judecătorie.
Dacă toți v-au refuzat, au simțit că aveți ceva probleme, pentru care trebuie să apelați la un medic de specialitate, și la un psiholog clinician.
V-ar fi de mare folos să vă rezolvați problemele de sănătate care vă neliniștesc.

Boala psihică nu anulează și nici nu diminuiază discernământul în toate cazurile.

Deci, luați aminte, ca va poate ajuta enorm acum, un medic psihiatru, și un psiholog clinician.

Reprezentarea în justiție ar fi aceea în a demonstra ca mi s-a pus un diagnostic plătit de părinți,medicii au acceptat și chestiunea a mers mai departe ,comisii la care nu am mers niciodată fizic și nici virtual sau ce mai știu eu cum ,nu am fost citata în instante ,nu am fost efectiv prezenta fizic în fata unui medic ...deci asta am nevoie sa demonstrez....

Dapix a scris:

Alte discuții în legătură

Poate o persoană să fie internată la psihiatrie împotriva voinței sale? ContSters396991 ContSters396991 1. Poate o persoană să fie internată nevoluntar la psihiatrie, la solicitarea familiei sale, pe fondul unui conflict familial? 2. Poate o persoană să ... (vezi toată discuția)
Mama amenință ca se omoară și e in depresie Elly3421 Elly3421 Mama amenință ca se omoară . E in depresie și are probleme mentale . ce pot face Pt a o proteja ? De buna voie ea nu merge la medic dar mie teama sa nu ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita instantei expertiza psihiatrica a celuilalt parinte aiai aiai ? intr-un proces de divort si incredintare minor, motivat de urmatoarele: - agresivitate si impulsivitate crescuta (pana acum, fata de sotie); exista mai ... (vezi toată discuția)