Buna ziua,
O sa va prezint urmatoarea speta: eu am aplicat pt creditul student invest sotul codebitor pentru ca eu sunt studenta si am si varsta sotul are salariu mai mare. Am aplicat ne-a facut interogare la ANAF si raspunsul a fost negativ ( salariu mic, gradul de indatoarea si scorul FICO) NU NE AJUTA sa accesam creditul. Eu sunt in concediu crestere copil pana in martie contractul fiind suspendat dar , este un contract pe nedeterminat si am si vechime la firma la care sunt. Sotul la fel are salariu dublu decat al meu plus vechime in munca de peste 20 de ani . Sotul a mai avut credite dar, le a achitat fara penalitati. Avem amandoi cate un card de cumparaturi (13000 ron) Impreuna! Sotul are 3 contracte de munca la 3 firma diferite, eu sunt in CCC acum eu intreb nu cumva aceestea sunt motivele pt care ni s-a respins cererea pt credit? Multumesc!
In cazul acordarii unui credit banca ia in consideratie si cardurile de credit aflate deja in portofoliul solicitantilor. Ati afirmat ca aveti doua carduri de credit pe numele amandurora de 10000 lei respectiv de 13000 lei. Aceste carduri de credit se iau in calcul ca si credit acordat in totalitate chiar daca nu sunt utilizate. S-ar putea ca ceea ce solicitati bancii in cauza ca si credit, impreuna cu cardurile deja existente sa depaseasca posibilitatile dumneavoastra de plata. Verificati !
Buna seara, sincer nu stiu ce sa mai cred, vreau doar ca banca sa imi dea raspunsul la aceste intrebari. Da, stim ca aceste carduri de credit sunt tot imprumuturi si orice banca tine cont de ele. Dar, banca la care am aplicat pt Credit putea sa ne sp:: aveti X sume darorie, nu aveti salariu de X suma, aveti penalitati , aveti si iar aveti. Lucrul care nu s-a intampla si pt care eu sunt foarte revoltata . Am facut plangere la Anpc si o sa apelez si la un avocat. Ceva aici este cusut cu ata alba. Pana la urma Eu consider ca este Dreptul meu sa stiu Motivele reale pe Cazul meu care au dus la respingerea dosarului. O alta cunostinta a reusit sa acceseze creditul student invest si parinti sunt codebitori (student nu are job este doar titular de credit). Si eu care sunt studenta am si job si sotul job nu ne permitem o rata oricat de mica ar fii?!?!? Plus economii in banca . Aici este dilema?!
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Știți cum e cu viza la americani...nu iti da, pierzi și banii și nici vb de explicație.
Nu sunt datori sa va dea explicații. Analizează riscul și va acorda sau nu. Oricum, nu v-ar incanta nicio explicație.