Buna ziua.
As avea nevoie de un sfat cu privire la situatia in care ma aflu.
In aprilie se implinesc 2 ani de cand sotia a plecat de acasa impreuna cu fetita mea de 10 ani dupa 10 ani de casatorie.Avea o relatie cu altcineva si s-a hotarat sa inceapa o noua viata.
Anul trecut in mai am deschis o actiune de divort in care am mentionat ca sunt de acord ca fetita sa ramana cu ea.Intre timp ea a nascut o fetita care nu este conceputa cu mine,ea recunoscand acest fapt.Fiind inca casatoriti,fetita este pe numele meu...
Fiind vacanta si apoi venind si greva din justite,primul termen s-a programat in februarie anul asta.
Am vorbit cu ea si vrea sa terminam cat mai repede cu tot,asa ca va cer ajutorul in aceasta privinta.
Cand voi merge la termen trebuie sa spun si de fetita nou nascuta presupun.
Apoi,ce credeti ca ar ajuta la grabirea finalizarii procesului?
Inca nu s-a facut ancheta sociala.
Va multumesc anticipat de ajutor.
Care este uramatorul pas pe care trebuie sa-l fac?
va recomand sa cititi topicul "intrebare ". un user tocmai a trecut printr-o astfel de experienta si intrucat tatal minorului a fost de acord ca acesta sa i se incredinteze mamei , nu s-a mai dispus efectuarea anchetei sociale .
prin urmare :closedtopic: :rtfm:
Divort
TESO
ce acte am nevoie ptr divort daca am o fetita de 1 an si mergem cu sotul impreuna sa depunem divortul?bunuri comune nu avem ce am avut a impartit deja noi ... (vezi toată discuția)