avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am făcut act de vânzare cumpărare mamei,la o ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am făcut act de vânzare cumpărare mamei,la o masina,(era incadrata ...

Am făcut act de vânzare cumpărare mamei,la o masina,(era incadrata persoana cu handicap si era scutita la impozit) dar nu am făcut și actele pe ea,certificatul de înmatriculare și cartea de identitate a masinii sunt tot pe soț, în aprilie mama a decedat din păcate, iar acum masina o conduce băiatul și a fost oprit de poliție azi și ia luat certificatul de înmatriculare,va rog tare mult spuneți-mi ce-i de făcut,ca nu știm cum sa procedăm...mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 09:44, 17 Decembrie 2024
Buna ziua

1. face succesiunea dupa mama dvs.
2. inregistrati masina la DGITL pe numele mostenitorilor
3. eventual, daca sunt mai multi mostenitori puteti face contract de vanzare-cumparare in asa fel incat masina sa fie numai pe numele unuia dintre ei.
4. inmatriculati masina pe numele noului proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto dupa succesiune adrianstoica979 adrianstoica979 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns :) In urmatoarele zile se va dezbate succesiunea dupa moartea tatalui meu. Obiectul in cauza va fi o masina. ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la proprietar decedat valentinBr valentinBr buna ziua, trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat. mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism de la mostenitor vossk vossk Buna ziua, Doresc sa cumpar un autoturism de la mostenitor, peste 2 saptamani cand se va incheia dezbaterea succesiunii (vanzatorul este unicul ... (vezi toată discuția)