avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, am fost divorțată prin marturii false, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, am fost divorțată prin marturii false, neinstiintare ...

Bună seara,am fost divorțată prin marturii false ,neinstiintare la domiciliu corect și cu martor mincinos ! Doresc anularea divorțului pronunțat prin sentința anul acesta ! Mai pot face ceva ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:16, 20 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se pare ca n-ti inteles regula ca dragoste cu forta nu se poate.
De ce tineti cu dintii de o casatorie esuata'?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este valabil un divort daca...... dumitra22 dumitra22 Am avut o singura citatie la divort, nu am fost prezent. Sentinta a fost desfacerea casatoriei singurul martor find mama acestuia, stiam ca la divort nu au ... (vezi toată discuția)
nu vreau divortul dragulin dragulin Buna ziua Am si eu una sau mai multe intrebari. Sunt casatorit de 3 luni si o relatie cu cu actuala mea sotia de zece ani si sotia vrea sa divorteze insa eu ... (vezi toată discuția)
Retragere declaratie proces penal liviupopescu2016 liviupopescu2016 salut, Sunt martor intr-un proces pentru o bataie intre mai multi fosti prieteni. Altercatia a avut loc in anul 2010, am dat 2 declaratii atunci, initial ... (vezi toată discuția)