avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Ce pot face daca cineva are postate poze cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Ce pot face daca cineva are postate poze cu mine care ...

Buna ziua! Ce pot face daca cineva are postate poze cu mine care nu imi doresc sa fie postate? Pozele au fost facute atunci cand am fost internata la psihiatrie, deci eu nefiind in deplinatatea facultatilor mintale, am acte doveditoare. In prezent doresc sa fie sterse acele poze deoarece imi afecteaza imaginea.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:47, 21 Decembrie 2024
Postate pe o rețea sociala sau unde anume?Puteți începe prin a I solicita printr un mesaj sa șteargă postorile,apoi o notificare prin av in care se solicita acelasi lucru eventual proces civil ,puteți solicita și daune morale etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare drept la confidentialitate alina.livia alina.livia au fost postate pe fb, fara acordul meu, poze cu mine inaite/dupa o interventie . ce pot face? in formularele completate la o clinica de fite din Timisoara am ... (vezi toată discuția)
Dreptul la propria imagine ContSters57553 ContSters57553 As dori sa stiu daca pot da in judecata pe cineva care a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare DOAR copilul meu si la comentariu a scris: ... (vezi toată discuția)
Dreptul la imagine VladMazilu VladMazilu Bună ziua. Aș vrea să întreb, dacă se poate, următorul lucru: Acum trei ani (16 februarie 2016), un portal online (portalsm.ro) a publicat un articol ... (vezi toată discuția)