avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social - D010 ANAF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social - D010 ANAF

Buna ziua,
Administrator de SRL, unic asociat, am schimbat in luna decembrie sediul social din Bucuresti, sector 1 in Bucuresti, sector 4. Locuiesc (tot) in Bucuresti, doar ca sector 6. Am avut o firma care s-a ocupat de documentatie si procesul administrativ in relatie cu Registrul Comertului.
Acum, declaratia D010 trebuie sa o depun singur la ANAF Sector 4 sau o poate face contabilul? Ce amenzi ma pasc daca nu se intampla totul la timp? Nu am activitate pe firma, nu s-au emis facturi inca de la infiintare (6 luni).
Ultima modificare: Vineri, 27 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:38, 2 Ianuarie 2025
Declaraţia se depune direct (reprezentant legal) sau prin împuternicit.

Conform Legii contabilității nr. 82/1991, nedepunerea declarațiilor la termenele legale prevăzute constituie contravenție și se sancționează cu amendă sau avertisment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati pentru nedepunere la termen bilant ong andrad84 andrad84 Buna seara, Stiu ca data limita pentru depunerea bilantului pentru ONG-uri este 29.04 (conf. site-ului ANAF). M-ar ineteresa va rog daca se da amenda si cat ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate yuliutza yuliutza buna seara, am si eu o intrebare legata de o firma srl care a fost infiintata in 2007 dar nu au fost depuse decat documentele de infiintare ,nefiind depuse ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate pentru nedepunere situatii finaiciare- articol abrogat???? andreistan andreistan Buna ziua, Art 237 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 31/1990, republicată a fost abrogat, [i]\\\\"o societate comercială se dizolvă, la cererea ... (vezi toată discuția)