Nici vorba sa i interzica vreodata dreptul parintesc. Toata viata n ai sa scapi de el. Omu nu este absolut nici un pericol pentru copil.
VioletaAntonia a scris:
Buna seara! Am o fetita de 6 ani, m-am despartit de tatal fetei de 5 ani(necasatoriti) pana in momentul de față a fost lipsa in viata copilului, nu m a ajutat mai cu nimic, nu si a facut datoria de tata, sunt amenintata de el, a fost violent cu mine si in timpul sarcinii doar ca nu am depus plangere fiind si minora si fara sa stiu ce as putea face, sunt o mama disperata..el vrea doar sa ma incurce sa nu pot parasii țara, copilului a trebuit sa ii platesc si gradinita privata pentru ca el nu are venit impozitabil , a trebuit sa lucrez in domeniul videochatului sa scap de familia mea si sa i pot oferii copilului un trai decent, vreau sa l scot din drepturi si fara pensie alimentara, nu vrea sa renunte la custodie, nu are deloc conditii pentru copil si nici nu este interesat de el intrucat doar sa mi faca mie rau.. am nevoie de un avocat sa deschid proces doar ca mai intai vreau sa fiu sigura ca nu o sa pierd si eu custodia din cauza domeniului, momentan nu lucrez, doar actualul soț cu car urmeaza sa am un copil si vrea sa ia si fetita in custodia lui.. Va rog si multumesc daca se poate raspunde la mesajul meu!