avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. Problema este urmatoarea. Prietena mea a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. Problema este urmatoarea. Prietena mea a intrat intr-o ...

Buna seara.

Problema este urmatoarea.
Prietena mea a intrat intr-o platforma online unde prin investirea unei sume de bani poti ajunge la anumite castiguri.

Da stiu sunt sisteme ponzi,scheme piramidale etc.

Problema este urmatoarea persoana care prezinta,detine aceasta platforma impreuna cu inca cineva se folosesc de oameni si prin mijloace manipulatoare ii tot fac sa investeasca desi ei fac zeci sute de mii de euro pe spatele acestor oameni manipulati.

Cum pot fi demascati acesti oameni.
Cei care conduc aceasta organizatie mafioata dupa parerea mea locuiesc in Belgia ,Rusia.

Cum as putea face un denunt impotriva lor pentru a fi trasi la raspundere ca au profitat si profita dupa urma la atatia oameni nevinovati prin manipulari ,promisuni si minciuni.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 23:11, 3 Ianuarie 2025
Buna ziua

Puteti depune o planegere la Politie.

Insa in realitate astfel de scheme sunt extrem de greu de destramat iar marea parte a persoanelor aflate in spatele lor scapa nepedepsite. Daca cineva spune ca e Philippe din Belgia fiti sigur ca in realitate e Diljit din Manipur...

Cele mai bune variante sunt educatia si cumpatarea si acceptarea realitatii ca nu te poti imbogati peste noapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gift of legacy sau cadoul mostenitor - o schema piramidala spamchecker87 spamchecker87 Acest articol face parte dintr-un document care a fost tradus in 5 limbi. Să aflăm mai multe despre fondatorii Gift of Legacy: - Chris Hattingh Mai ... (vezi toată discuția)
Am și eu o problema și cer părerea voastră că nu știu ce ... KyryKiri KyryKiri Am și eu o problema și cer părerea voastră că nu știu ce să fac,lucrez cu o firma de investiții folosesc revolutul pentru tranzacții( persoanele care ... (vezi toată discuția)
Adevar si minciuna trope_doi trope_doi “Uneori adevarul iese la suprafata fara sa fie cautat” (Menandros) Foarte multi oameni scriu si/sau vorbesc despre adevar… Unii spun: ... (vezi toată discuția)