avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In urma unui accident în Anglia am rămas fără ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In urma unui accident în Anglia am rămas fără permis de conducere ...

In urma unui accident în Anglia am rămas fără permis de conducere
Aveam mai puțin de 2 ani de permis in ianuarie 2021 când s a întâmplat accidentul care nu a fost din vina mea doar ca eu nu am avut asigurare pe numele meu
Acum pe 13 ianuarie 2025 fapta se șterge cu totul
Pot face o cerere de redobândire permis în România în care sa explic ce s a întâmplat și sa declar ca permisul este anulat in Anglia și nu pot face o simpla preschimbare?
Am găsit un articol în lege în care zice ca se poate dar nu scrie prea multe

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in ... Alexandru2021 Alexandru2021 Buna ziua! In anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in urma accidentului am stat in coma timp de 6 zile și mi sa întocmit dosar penal pentru ucidere ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am și eu o problema mai complicata!!acum 3 ani am ... Tache12 Tache12 Buna ziua! Am și eu o problema mai complicata!!Acum 3 ani am avut accident din vina mea,mi sa anulat temporar permisul! Permisul fiind eliberat de Anglia,a ... (vezi toată discuția)