avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună, as avea o întrebare. Am trecut printr-un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună, as avea o întrebare. Am trecut printr-un proces penal, ...

Bună, as avea o întrebare. Am trecut printr-un proces penal, eu fiind persoana vătămată. Avand câștig de cauză, în urma căreia, mi s-au acordat daune în valoare de 11.000 de euro.
Întrebarea mea este, voi putea intra în posesia banilor?Eu având o datorie la ANAF de 3.000 de lei, plus alte câteva amenzi. Și care ar fii pașii pe care ar trebuii sa ii urmez pentru a întra în posesia banilor?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaelatz , utilizator 12:37, 9 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, notificare catre inculpat si executare silita. Daca aveti datorii in executare silita vi se vor lua din despagubire dupa ce o primiti. Daca datoriile nu sunt in executare silita, nu vor afecta despagubirile. Un qvocat va poate ajuta cu toate aceste demersuri.
Va mulțumesc pentru tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum intru in posesia despagubirilor? december2008 december2008 buna seara! in urma unui accident rutier, fiica mea, pasagera a autoturismului, si-a pierdut viata. sentinta judecatoreasca definitiva mi-a dat dreptul la ... (vezi toată discuția)
Daune morale in solidar?? dia2120 dia2120 daca printr o hot pen ,2 inculpati vizati si partii vatamate i s-a acordat daune morale in cuantum de 500 euro ,iar un inculpat este condamnat ,daunele ... (vezi toată discuția)
Sentinta de condamnare si obligarea la despagubiri materiale si morale-cum procedam? cipriang4s cipriang4s buna ziua pe 7 iunie am avut ultimu termen in proces ,inculpatii au fost pedepsiti cu pedeapsa cu inchisoarea cu suspendare si obligati la plata cheltuieli ... (vezi toată discuția)