avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am o cunostiinta care facut un credit acum ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am o cunostiinta care facut un credit acum 2 ani in ...

Buna ziua, am o cunostiinta care facut un credit acum 2 ani in Belgia . 46.000€. A platit 2 luni si dupa a venit in tara . Tot primeste pe email ca trebuie sa plateasca la o firma de recuperari. Ca, creditul a fost preluat de o firma de recuperari. Nu are nimic pe numele lui. La ce s ar putea astepta? Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:29, 8 Ianuarie 2025
Buna ziua

Se poate astepta sa fie executat silit.

Daca nu are nimic pe numele lui, i se poate pune poprire pe salariu. Daca nu are nici salariu sau venituri asimilate si nimic pe numele lui acum executarea silita inceteaza si se va relua in viitor.

Mai departe, depinde de cat de mult si de departe vor merge acei recuperatori de credite. In general aceste firme sunt mult mai "motivate" si mai insistente comparativ cu bancile sau alte tipuri de creditori, ca asta e afacerea lor.

Chiar si aici pe forum sunt persoane care s-au plans ca au fost executate silit pentru datorii de acum 14-15 ani pe care le credeau prescrise de mult...

Cunostinta nu are nimic pe numele lui acum. Dar in viitor nu se stie... Cat poate sta fara nici un venit legal si fara nimic pe numele lui? Si chiar si asa, poate primeste vreo mostenire. Si aia se executa silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de nevoi personale de catre o firma de recuperari oanamos oanamos Buna ziua, Am o problema si as avea nevoie de ajutor. In luna decembrei 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la BCR si am platit ratele pana ... (vezi toată discuția)
Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Credite neachitate- probleme cu o firma de recuperari ancaoanaa ancaoanaa buna seara.am 3 credite cu buletinul,dintre care 2 sunt carduri de credit.am ramas fara servici in anul 2009 si de atunci nu am mai reusit sa achit absolut ... (vezi toată discuția)