avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna dimineața eu și soțul meu suntem parte ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna dimineața eu și soțul meu suntem parte responsabilă ...

Buna dimineața eu și soțul meu suntem parte responsabilă civilmente într-un dosar băiatul nostru a fost condamnat la 3ani închisoare dau a morală de 35mi euro nu avem nimic trecut pe numele nostru nici conturi bancare nu avem casa in care locuim nu este a noastră se pot lua bunurile din casa daca nu e pe numele nostru,sau putem face pușcărie in caz că nu plătim suma de bani menționez că băiatul la săvârșirea faptei era minor .

Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:23, 9 Ianuarie 2025
Buna ziua

Daca nu ati fost parte in proces, dvs nu aveti nici o legatura cu faptele baiatului dvs. El este singurul reponsabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cooperare cu firma de asigurare. aim21 aim21 Salut, in 2013 am facut un accident rutier. Am fost cercetat in stare de libertate pentru ucidere din culpa art ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt parte responsabilă civilmente la o suma de 35mi ... Mariana borcan Mariana borcan Buna ziua,sunt parte responsabilă civilmente la o suma de 35mi euro daca nu am nimic pe numele meu îmi poate lua ceva?de exemplu casa nu e trecută pe numele ... (vezi toată discuția)
Furt savarsit de indivizi in varsta de 14 ani sejc_2010 sejc_2010 Am parasit locuinta pentru 2 ore. In acest timp [editat] un baiat si o fata au patruns prin efractie in locuinta. Fiind timpul foarte scurt nu au reusit sa ... (vezi toată discuția)