avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca remote cu posibilă prezentare la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca remote cu posibilă prezentare la birou. Buna ...

Contract de munca remote cu posibilă prezentare la birou.

Buna ziua, eu am primit astăzi înștiințare că trebuie să mă prezint la birou pentru a munci. Sunt însărcinată în 5 luni și astăzi mi am înștiințat angajatorul cu privire la asta. Motivarea cererii de prezentare la birou s a făcut pe faptul performanței scăzute, lucru nerealist eu fiind încă în perioada de proba și trainingul oferit e deficitar cu multe lacune fapt care ar dura timp să îndeplinesc cerințele lor din primele 2 luni. Acesta chemare la birou poate fi sistată pe baza gravidității? Urmând să lucrez in continuare remote?
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 10 Ianuarie 2025
Acea chemare la birou nu poate fi sistată pe baza gravidității dvs.
Acest lucru nu se poate nici discuta cu angajatorul, domiciliul meu fiind la 6 ore distanta de birou? Fapt care m ar pune pe drumuri de dimineață până noaptea eu neavând domiciliu in București unde este sediul firmei.

Cornel Vasile a scris:

Acea chemare la birou nu poate fi sistată pe baza gravidității dvs.

Il puteti discuta cu angajatorul, dar cred ca decizia finala ramane la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o nelamurire si as vrea sa stiu daca ma poate ... katie05 katie05 Buna tuturor, am o nelamurire si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Sunt obligata de putin timp sa vin la birou saptamanal, lucrez in ... (vezi toată discuția)
Poate fi o gravida sanctionata pe motiv de performanta? ilincamo ilincamo In situatia in care o angajata insarcinata are contract de munca pe perioada nederminata si vechime la locul de munca de 6 ani, domeniul firmei fiind ... (vezi toată discuția)
Poate angajatorul sa ma dea afară Codruta22 Codruta22 Bună seara, sunt insarcinata in săptămâna a 18 a si din cea de a 12 săptămâna am avut concediu medical( am trombofilie si iminența de avort). Am avut ... (vezi toată discuția)