avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara soțul meu a primit 2ani cu suspendare din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara soțul meu a primit 2ani cu suspendare din cauza ...

Bună seara soțul meu a primit 2ani cu suspendare din cauza alcoolemiei,iar la scurt timp a făcut un accident fără victime menționez ca acum este în penitenciar se mai poate face ceva
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:49, 11 Ianuarie 2025
Bună seara. Ceva ce? Adica ce anume?
Sa fie atent, sa nu mai faca si alta boacana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie tlorand tlorand Buna ziua. Am avut un accident de circulatie in decembrie, anul 2018. Nu eu am fost de vina, ci m-au lovit pe mine, dar am avut o alcoolemie de 1,4 in aer. ... (vezi toată discuția)
Cam cat dureaza solutionarea unui dosar? dodo_alx17 dodo_alx17 Buna seara...vara trecuta am avut un accident cu victime...si alcoolemie,si mi s-a intocmit dosar penal,si permisul suspendat. Luna aceasta,pe 22,se implinesc ... (vezi toată discuția)
Despăgubire victimă vinovată de producerea accidentului auto: la ce sumă ne putem aștepta? Alyna2019 Alyna2019 Buna ziua. Sotul meu, sofer profesionist de aproape 20 ani, a fost implicat intr un accident, cu tirul pe care l conducea. Pe directia lui de mers, 4 tineri , ... (vezi toată discuția)