avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CLIENTI NEANCASATI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CLIENTI NEANCASATI

am avut un coleg care a incasat banii de la anumiti clienti pentru diferite lucrari si care cu siguranta au platit (nu stiu cum s a descurcat cu ei.)
Ce pot sa fac cu aceste solduri ramase avand in vedere ca sunt din 2023?
Cel mai recent răspuns: violetaanna , utilizator 14:12, 17 Ianuarie 2025
Buna ziua, trebuie analizata situatia in amanunt. Ce dovezi exista ca au platit clientii? Ce atributii avea persoana care a incasat?s-au intocmit acte?
s-a analizat si au ajuns la concluzia ca nu mai recuperam acesti bani si adminsitartorul a semnat acea decizie in care am adus la cunostiinta care sunt clientii si suma.
Este corect sa fac 654=4111 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante si furnizori iulia53 iulia53 AM preluat de curind o societate,dar am mici problem cu soldurile la 411 si 401 din Balanta.Situatia este urmataorea:-LA ct.411 am citva clienti neincasati din ... (vezi toată discuția)
Clienti neincasati corina-b corina-b Buna! Sunt o contabila la inceput de drum si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Lucrez la o firma si ma confrunt cu o problema. am clienti din 2001 ... (vezi toată discuția)
Balanta pe 0 Andreea Suciu-expert contabil Andreea Suciu-expert contabil Buna ziua, am de pregatit o lichidare, am urm conturi cu sold si nu stiu cum sa le inchid: - 4092 D 3.93 LEI - 4111 D -837 LEI (s-a pierdut factura de ... (vezi toată discuția)